A GE Healthcare vállalatról

A GE Healthcare innovatív orvosi technológiái és szolgáltatásai a beteggondozás és ellátás új korszakát vetítik előre.

Az orvosi képalkotás és információs technológiák, orvosi diagnosztika, betegmegfigyelő rendszerek, gyógyszerfejlesztés, biofarmakológiai gyártási technológiák, teljesítményjavítás és teljesítménynövelő megoldások és szolgáltatások területén elért szakértelmünk révén segítjük ügyfeleinket, hogy a világon minél több embernek biztosíthassanak minél magasabb színvonalú egészségügyi ellátást, lehetőleg alacsony költségekkel. Ezen túlmenően az egészségügy vezető szereplőinek partnereként működünk, törekszünk a fenntartható egészségügyi rendszerekre való sikeres átállás megvalósításához szükséges globális politikai változások előnyben részesítésére.

Az ún. „healthymagination” jövőképünknek megfelelően az a célunk, hogy hozzánk hasonlóan világszerte egyre többen tűzzék ki célul az innovációk folyamatos fejlesztését a költségek csökkentése, az elérhetőség növelése, a minőség javítása és a hatékonyság növelése céljából.

A GE Healthcare a GE (NYSE: GE) 19 milliárd dolláros egészségügyi üzletága, amely hardvereken, szoftvereken és biotechnológián keresztül tesz lehetővé adatgyűjtést és analitikát. Az orvosi képalkotó berendezések vezető szolgáltatójaként több mint 100 éve jelen vagyunk az iparágban, több mint 50 000 alkalmazottal, 100 országban, átalakítva az egészségügyi ellátást, javulást biztosítva mind a betegek és az egészségügyi szolgáltatók számára. Kövessen minket Facebook-on, LinkedIn-en, Twitter-en vagy a The Pulse-on a legfrissebb hírekért.


Csatlakozz hozzánk


További információk