A GE Healthcare vállalatról

A GE Healthcare innovatív orvosi technológiái és szolgáltatásai a beteggondozás és ellátás új korszakát vetítik előre.

Az orvosi képalkotás és információs technológiák, orvosi diagnosztika, betegmegfigyelő rendszerek, gyógyszerfejlesztés, biofarmakológiai gyártási technológiák, teljesítményjavítás és teljesítménynövelő megoldások és szolgáltatások területén elért szakértelmünk révén segítjük ügyfeleinket, hogy a világon minél több embernek biztosíthassanak minél magasabb színvonalú egészségügyi ellátást, lehetőleg alacsony költségekkel. Ezen túlmenően az egészségügy vezető szereplőinek partnereként működünk, törekszünk a fenntartható egészségügyi rendszerekre való sikeres átállás megvalósításához szükséges globális politikai változások előnyben részesítésére.

Az ún. „healthymagination” jövőképünknek megfelelően az a célunk, hogy hozzánk hasonlóan világszerte egyre többen tűzzék ki célul az innovációk folyamatos fejlesztését a költségek csökkentése, az elérhetőség növelése, a minőség javítása és a hatékonyság növelése céljából.

A vállalat központja az Egyesült Királyságban található, a GE Healthcare a General Electric Company egyik részlege (NYSE – New Yorki Árutőzsde: GE). A GE Healthcare alkalmazottai elkötelezetten segítik az egészségügyi szakembereket és pácienseiket világszerte összesen több mint 100 országban.

Csatlakozz hozzánk


További információk