Sustainability

Our commitment to people and our planet

View our efforts

fenntarthatóság

  Ígéretünk

  Az éghajlatváltozás, a rendszerszintű egyenlőtlenségek és a globális egészségügyi egyenlőtlenségek növekvő fenyegetése miatt felismerjük, hogy fenntarthatósági céljaink megvalósítása soha nem volt még ennyire fontos. Szeretnénk lehetővé tenni a korábbi, jobb és gyorsabb diagnózist és kezelést több rászoruló ember számára, miközben csökkentjük vagy megszüntetjük a környezetre gyakorolt hatásunkat.

  Fejlődés a hozzáférés terén

  2024

  Bejelentettük a GE Healthcare Alapítvány 2024-re tervezett létrehozását a vállalat jótékonysági és önkéntességi stratégiáinak támogatására

  5 millió USD

  Ukrajnát 5 millió dollár értékben támogattuk életmentő ultrahang- és monitorozó berendezésekkel

  A Fehér Ház anyák egészségére vonatkozó felhívása

  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük a kórházakat a kiváló betegellátás biztosításában minden anya és baba számára azáltal, hogy fokozottan összpontosítunk arra, hogy 300 kórházba eljuttassuk a falra szerelhető vajúdás- és szülésfigyelő megoldásainkat.
  Előrelépés a diverzitás, az egyenlő bánásmód és a befogadás terén

  Kulturális működési elvek

  Kulturális működési elveket állítottunk fel, amelyek célja, hogy szolgálják, irányítsák és inspirálják a GE Healthcare munkatársait, miközben teljesítjük a betegek és ügyfelek iránti elkötelezettségünket.

  A diverzitással, egyenlő bánásmóddal és befogadással kapcsolatos ügyekért felelős igazgató

  Kineveztünk egy új, a diverzitásért, egyenlő bánásmódért és befogadásért felelős igazgatót, akinek feladata, hogy létrehozza és irányítja a diverzitással, egyenlő bánásmóddal és befogadással kapcsolatos stratégiánkat

  Beszállítói Diverzitási Tanács

  2023-ban létrehoztuk a Beszállítói Diverzitási Tanácsot, hogy előmozdítsuk a beszállítói diverzitásra tett erőfeszítéseinket, és integráljuk a diverzitást a beszállítók kiválasztásának folyamatába.
  Fejlődés a bolygón

  27%

  2019 óta csökkentjük az üzemi üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, összhangban azon rövid távú célunkkal, hogy 2030-ig 50%-kal csökkentsük az 1. és 2. alkalmazási körbe tartozó kibocsátást, és 2050-re elérjük a nulla nettót

  Tudományos alapú célok (SBT) elnevezésű kezdeményezés

  Regisztráltunk a Tudományos alapú célok (SBT) elnevezésű kezdeményezésben azzal a kötelezettségvállalással, hogy 2023 végéig meghatározzuk az éghajlati hatások csökkentését célzó kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPI-k) és validálási célokat.

  ENSZ Globális Megállapodás

  Csatlakoztunk az ENSZ Globális Megállapodáshoz, hogy igazodjunk az ENSZ Fenntartható fejlődési céljaihoz (UN SDG-k) és támogassuk az ezek teljesítésére irányuló erőfeszítéseket

  Az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium és a Fehér Ház fogadalma

  Csatlakoztunk az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium és a Fehér Ház fogadalmához, hogy csökkentsük az egészségügyi szektor szénfogyasztását, és ellenállóbbá tegyük az egészségügyi intézményeket az éghajlatváltozás hatásaival szemben.
  Fejlődés a körforgásos környezetvédelem terén

  5150 tonna

  A GoldSeal™ körforgásos program 5150 tonnányi anyagot használt fel és hasznosított újra 6700 visszaküldött gépből

  Töltse le bevezető Fenntarthatósági jelentésünket

  Legújabb jelentéseink

  Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozunk a fenntarthatóságon

  JB26114XX