Rólunk

Az egészségügy emberi oldalának megvalósítása

A GE HealthCare-nél az innováció révén látjuk meg a lehetőségeket. Ügyfeleinkkel együttműködve próbáljuk kiaknázni az egészségügyben rejlő legnagyobb lehetőségeket úttörő orvosi technológia, intelligens eszközök és egészségügyi ellátási megoldások révén. Jobb eszközök, amelyek jobb betegellátást tesznek lehetővé. Nemcsak egy egészségesebb jövőt építünk együtt, hanem azt a célunkat is megvalósítjuk, hogy olyan világot hozzunk létre, ahol az egészségügynek nincsenek korlátai.

~ 1 Mrd USD

éves K+F és termékbefektetési ráfordítások 2021-ben

Több mint 4 millió

telepített alapegység

+ 1 Mrd

kiszolgált páciens évente

Több mint 200

képalkotó szoftveralkalmazás

Egészségügyi innováció

Globális nagyságrend, helyi igények

Precíziós egészségügyi ellátás

Fenntartható megközelítések

A GE HealthCare innovációja egyszerű, összekapcsolt és precíz egészségügyi ellátást tesz lehetővé.

Ismerje meg vezetőségünket

A szervezetünk élén álló vezetői csoport hisz abban, hogy a GE HealthCare világszerte nagy jelentőséggel bír érdekelt feleink számára. Ők képviselik és valósítják meg az egészségügy következő korszakáról alkotott elképzelésünket.

„Miközben egy olyan világ megteremtésén dolgozunk, ahol az egészségügynek nincsenek korlátai, folytatnunk kell a termékek és szolgáltatások fejlesztését, amelyek ugyanolyan egyediek, mint a betegek és az általunk kiszolgált szolgáltatók. Ezt különböző csapatok létrehozásával érjük el, amelyek támogatják és tisztelik egymás nézőpontjait és különbségeit. Amikor az emberek úgy érzik, hogy elfogadják, tisztelik és megbecsülik őket, képesek vagyunk megoldani az egészségügyi ágazat legsürgetőbb kihívásait, és javítani a páciens kimeneteleket szerte a világon.”

Abigail Epane-Osuala, sokszínűségért, méltányosságért és befogadásért felelős vezető és HR stratégiai kezdeményezésekért felelős vezető

Céljainkért élünk

Azért a célért dolgozunk, hogy olyan világot hozzunk létre, ahol az egészségügynek nincsenek korlátai. Együtt digitalizáljuk az egészségügyet, növeljük a termelékenységet a betegek életének javítása érdekében, és jelentős hatékonyságot teremtünk a szolgáltatók, egészségügyi rendszerek és kutatók számára szerte a világon.

Kb. 50 000

kolléga világszerte

Több mint 160

ország világszerte

Több mint 11 000

bejegyzett szabadalom világszerte

Kérdése van? Szívesen várjuk észrevételeit.