Inclusion & Diversity

100%

Nemek egyenlő díjazása¹

100%

Egyenlő díjazás az Egyesült Államok alulreprezentált kisebbségei számára²

31,2%

A nők globális képviselete vezetői szerepekben³

PROGRAMOK

Egy rendkívüli munkahely kialakítása

A GE Healthcare-nél megbecsüljük minden egyes csapattag hozzájárulását, és előmozdítjuk az összetartozás egyedi kultúráját, amely képessé tesz bennünket arra, hogy a legjobb önmagunkat adjuk, és a legjobb munkát végezzük.

Jóllét

A munka, juttatások, létesítmények és támogatási programok iránti elkötelezettségünk célja, hogy támogatást nyújtsunk az egészséges életmódhoz és az általános jólléthez.

Dolgozói erőforrás-csoportok

Dolgozói erőforrás-csoportjaink támogatják azon erőfeszítéseinket, hogy mindenki számára biztosítsuk az összetartozás kultúráját, és ösztönözzük az alkalmazottak elkötelezettségét és szövetségét az összes tevékenységünk során.

Rugalmas munkavégzés

Örömmel fogadjuk az olyan munkavégzési megoldásokról szóló vitákat, amelyek célja, hogy munkatársaink egyensúlyban tudják tartani munkájukat és személyes kötelezettségeiket.

Szülői szabadság

Olyan szülői szabadságpolitikát biztosítunk, amelyek támogatják mindkét szülő megosztott felelősségvállalását, biztosítva, hogy munkatársaink minőségi időt tölthessenek családtagjaikkal.

Összes juttatás

Olyan juttatásokat, programokat és irányelveket kínálunk, amelyek célja, hogy felhatalmazza és támogassa alkalmazottainkat életük minden szakaszában és mérföldkövében.

Dolgozói erőforrás-csoportjaink

Dolgozói erőforrás-csoportjaink a GE Healthcare kultúrájának fontos részét képezik. Ez egy lehetőség arra, hogy csapattársaink világszerte kapcsolatba lépjenek egymással, tanuljanak egymástól, és tovább erősítsék együttműködésüket. Segítenek a változások előmozdításában és a megoldások előterjesztésében is, miközben azon dolgozunk, hogy mindenki számára lehetőségeket teremtsünk, és kialakítsuk az összetartozás kultúráját.

 
  1. A 2021-es globális adatok alapján
  2. A 2021-es USA-beli adatok alapján. Az Egyesült Államok alulreprezentált kisebbségei közé tartoznak az ázsiaiak, feketék/afro-amerikaiak, spanyolajkúak/latinók, amerikai indián/alaszkai őslakosok, hawaii őslakosok/csendes-óceáni szigetlakók és a többnemzetiségűek.
  3. A 2021-es globális munkavállalói adatok alapján. A vezetőség az összes aktív alkalmazott felső 1,5%-át foglalja magában.